Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Çerkessk’te “Ulusal Temizliğin Özellikleri” eylemi düzenlendi

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Çerkessk’te “Ulusal Temizliğin Özellikleri” eylemi düzenlendi
REKLAM ALANI
09.08.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Çerkessk’te “Ulusal Temizliğin Özellikleri” eylemi düzenlendi

2024,

1,5 binden fazla cumhuriyet sakini ve misafiri katıldı
Parti projesi “ Temiz Ülke ” ve COMPASS Vakfı tarafından başlatılan eylem kapsamında toplamda 250 kilogram ayrıştırılmamış atık ve yaklaşık 40 kilogram plastik toplandı.

“Çevresel durum çok önemli. Bölge turistlerin ilgisini çektiği için asıl amacımız burayı orijinal haliyle korumak. Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti Hükümet Başkan Vekili Evgeniy Gordienko , “Misafirler ayrılırken mutlaka geri gelmek isteyeceklerinden emin olun” dedi .

Eyleme katılanlara Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti’nin saygın sanatçıları şarkılar ve danslar sunarken, dünya şampiyonları Nauruz Temrezov , Murat Khrachev ve Azamat Kubanov da spor ısınma hareketleri yaptı .

Sitede temizlik, kültür ve sporun yanı sıra geleneksel mutfağın, iç mekan öğelerinin ve ulusal kostümlerin sunulduğu çiftlikler de düzenlendi.

Ayrıca bir ustalık sınıfı alanı ve sergi alanı vardı.

“Gelip çevreye destek veren herkese şükranlarımı sunmak istiyorum. Tek bir görevimiz var: Doğamızı atalarımızın aktardığı biçimde kabul etmek, korumak ve aktarmak” diyor Devlet Duması milletvekili Soltan Uzdenov .

Hoparlör
Uzdenov Soltan Jasharbekovich
Uzdenov Soltan Jasharbekovich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Uzdenov
#bölgeler
#Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti
#partiprojeleri
#temizülke
#ekoloji
#subbotnik
#ulusal temizliğin özellikleri
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-edinoj-rossii-v-cherkesske-sostoyalas-akciya-osobennosti-nacionalnoj-uborki

, , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.