Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Zolote’de (LPR) büyük bir tadilatın ardından bir okul açıldı

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Zolote’de (LPR) büyük bir tadilatın ardından bir okul açıldı
REKLAM ALANI
05.09.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Zolote’de (LPR) büyük bir tadilatın ardından bir okul açıldı.
2024,

Eğitim kurumu, partinin halk programına, okulların elden geçirilmesine yönelik federal programa ve ana bölgenin – Kaluga bölgesinin yardımıyla – restore edildi.
Birleşik Rusya Genel Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Senatör Daria Lantratova da birinci sınıf öğrencilerine okul kitleri hediye etti ve “Çocuğunuzu okula hazırlayın” kampanyası kapsamında diğer tüm öğrencilere partinin Lugansk bölge şubesinden bir ofis verildi. . Ayrıca Birleşik Rusya, 16 Nolu Zolotovski Ortaokulu’na büyük bir küre ve interaktif bir harita bağışladı.

“Okul yılının başlangıcı sadece çocuklar için değil yetişkinler için de büyük bir tatil. Ve yeni bölgelerden gelen adamlar bunu özellikle açıkça hissediyor. Bugün LPR’de yaklaşık 148 bin çocuk okula gidiyor ve bunların neredeyse 9 bini birinci sınıfa gidiyor. Cumhuriyet genelinde 200’e yakın eğitim tesisinde onarım çalışmaları yapıldı. Daria Lantratova, “Çocuğunuzu okula hazırlayın” kampanyası kapsamında yeni bölgelerden 63 binden fazla okul çocuğuna ofis malzemesi dağıtıldığını söyledi.

Zolotovskaya Ortaokulu, Kuzey Askeri Bölge döneminde kurtarılan Pervomaisk kentsel bölgesinin yerleşim yerlerinde hayatta kalan tek eğitim kurumudur. Kentte şiddetli çatışmaların yaşandığı 2022 yılında kurumun çatısı, spor salonu ve derslikleri hasar gördü, camlar kırıldı.

Baş bölge Kaluga bölgesinin desteğiyle binanın ısıtma sistemi, pencereleri, elektrik sistemleri, su temini değiştirildi ve çatı onarıldı.

Uzmanlar spor salonunu ve gençlerin katını tamamen düzenlediler, birinci ve ikinci katları da kısmen temizlediler. Ayrıca okulun yaratıcı ekibi, sınıfların duvarlarına görsellerin maketlerini hazırladı. Edebiyat dersinin duvarında artık A.S.’nin portresi var. Puşkin ve cebir ve geometri dersinde – çarpım tabloları ve geometrik şekiller.

“Geçen yıl burada tam zamanlı ve yarı zamanlı eğitim vardı, bu yıl tam teşekküllü eğitim başlıyor. Zolotov okulunun restorasyonu, barışçıl yaşamı yeniden tesis etmek için atılan birçok adımdan biridir,” diye vurguladı Birleşik Rusya’nın Pervomaisky yerel şubesi sekreteri Sergei Kolyagin .

Hoparlör
Lantratova Daria Sergeyevna
Lantratova Daria Sergeyevna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” federal parti projesi Kamu Konseyi Eş Başkanı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sosyal Politika Komitesi Federasyon Konseyi Başkan Vekili
#Lantratova
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#okul revizyonu
#revizyon
#Çocuğunuzu Okula Geri Döndürün
#kırtasiye kitleri tanıtımı
#ofis
#BilgiGünü
#modernizasyon
#halkın programı
#Kaluga bölgesi
#Kolyagin
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-edinoj-rossii-posle-kapremonta-otkrylas-shkola-v-zolotom-lnr

, , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.