Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kuantum Kıyametine Hazırmıyız?

Kuantum Kıyametine Hazırmıyız?
REKLAM ALANI
05.09.2024
A+
A-

Kuantum Kıyametine Hazırmıyız?

-2024 yılı başlarında bilim insanları insan gibi düşünebilen fare üretti. Bu fareler ile ABD 2060 yılının ordusunu kuracak!
-NASA Krispi Kestnain yöntemi ile Omix Projesi

adı altında Mars gezegeninde oksijensiz ortamda yaşayabilecek insanlar üretmeye başladı.
-Kopya insanlar aramızda yaşamaya başladı. Geçmiş tarihlerde yaşamış hangi insanları kopyaladılar ve hangi konumlara getirdiler?

-Bakterileri, mikroorganizmaları ve DNA’ları kütüphane gibi kullanmaya başlayan bilimin karşılığı ülkemizde varmı? Hatta bundan haberleri varmı???

Açıklama yok.

-Bakterileri haberleşmede kullanan devletler ve şirketler hepimizin geleceğine yön verirken, hatta ve hatta BAKTERİLERİ İSTİHBARAT elemanı gibi kullanan istihbarat başkanlıklarından ülkemizin ve istihbarat kurumlarımızın haberi varmı??? Tabiki yok ! Olsa idi, ülkemizde ki bu kadar terör tehditi hükmünü sürdüremezdi..
Ve daha onlarcası hayatımıza biz farkına varmadan girdi.

Küresel şeytanlar ve onların ele geçirdiği terör devletleri, insan nüfusunun azaltılmasına yönelik yapılan katliamlara tepkisiz kalan insanlık sıranın kendisine gelmek üzere olduğunu neden görmez?
Koyunlara has bu özelliğin insanlarda yoğun şekilde görülmesi garip değil mi ?

Kıymetli Kardeşlerim;
Dünyada ortalama 8 milyar insan yaşıyor. Her bir insana bir dönüm yaşam alanı versek sadece Arjantin kadar bir yer kaplıyor iken!! İnsan ırkına düşman işgalcilerden kurtulma zamanı gelmedi mi?
Bu dünya bırakın 8 milyarı, 30 milyar insanın dahi çok rahat yaşayabileceği bir nizamda yaratılmıştır.
Cenab-ı ALLAH’ın 99 Esmasından biri de REZZAK’tır. Her insanın ne zaman öleceği ezelde belli ise, ne kadar rızka sahip olacağı da bellidir…

Açıklama yok.

Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de:
“Dünya hayatında onların geçimliklerini [maddi, manevi bütün rızklarını] aralarında biz taksim ettik.” (Zuhruf 32) ayetiyle insanların geçimlerini sağlaması için gerekli rızıkların taksim edildiği bildirilmiştir…!
Devlet terörleri ile insanların hayatları gibi rızıklarıda gasp edilmiştir.

Her sözleri yalan olan dünya siyasi yapının karşısında duracak ve devrimleri devirecek iradenin çıkma zamanı gelmiştir ve sizleri beklemektedir. Hepimiz bu tarihsel sorumluluğu üstlenmek zorundayız.

Düşünce hızının 2 milyar 800bin km/sn olduğu bir gerçeklilikle, beyinler arası internet ve ruhsal wifi gelişmiş toplumlarda günlük yaşamın bir parçası ve gelecek dünyanın şekillenmesinde aktif rol oynarken, ülkemiz insanı neden yapay gündemler, ekonomik krizler ve İslam arkeoloğlarının pençesinde cahil bırakılmaya zorlanıyor?

Kuantum kıyameti sadece siber saldırı olarak tanımlayan küresel güçler esas niyetlerini saklama çabasındadır. Esas niyet ve hedef insanın bizatihi kendisi dir!
Bu zamanda insanın birinci ve en önemli önceliği yaratılış saflığında insan kalabilmektir.
İnsan kalabilmek, ilim ve bilimi ahlaklı kullanmakla mümkündür.
Unutulmamalıdır ki;
İlimde, bilimde ve bilgide beslendiklerinin kaynaklarını, özünü, gerçek kimliklerini bilmez isen; Şeytana uşak, kâbile asker, zalime köle olursun.

Hepinizi çok seven!
Her birinize çok büyük değer ve kıymet veren! Anadolu coğrafyasında ki her canlıyı, dünya üzerindeki her mazlumu kalbinde muhabbetle taşıyan bir kardeşiniz olarak sizlere acizane bir tavsiyem olacak;
-Adalet ile hükmetmeyen her idareciden,
-Yaşantısı ile dinini tebliğ etmeyip, söylemleri ile dini anlatan her hocadan uzak durun!
Bu bile dijital kıyamete ciddi bir set olacaktır.

Aziz ve Yüce Türk Milletim:
Sen bu dünyada ki en merhametli, en adaletli, en akıllı, en cesur, en kuvvetli ve en özel Milletsin.
İlmin, bilimin, teknolojinin, medeniyetin ve kültürün ilkini, temelini sen başlattın. Şu an kim ne biliyorsa, senin şanlı geçmişinden öğrendi ve öğrendiğini geliştirerek güç kazandı.
Cenab-ı ALLAH seni kendi için yarattı ve Türk adını bizzat kendi koydu!

Lütfen!
Kendi değerini, kıymetini, özelliklerini, kudretini, sadece sana özel yetilerini hatırla!
Ne için yaratıldığının farkına var ve Kutlu Ataların gibi, lakin bu sefer son kez dünya nizamına adaletinle yön ver.

Unutma!
Dünya sana muhtaç hale geldi..
Kutlu Devletime, Aziz Milletime saygılarımla arz ederim.

Türk Millî Kuvvetler Vakfı Kurucu Genel Başkanı
Dr.Fatih ŞİMGA

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.